Вихованці Дитячої кулінарної школи «Казанок» при «Центрі опіки сиріт» УГКЦ візьмуть участь у кулінарному шоу
  • Срд, 07/11/2018 - 17:22

Засновники фестивалю готельно-ресторанного бізнесу HoReCaShow, який триватиме 7-9 листопада у Львові, поставили собі мету – здійснити мрії дітей з інтернатів та будинків сімейного типу. Тож вони запросили вихованців Дитячої кулінарної школи «КАЗАНОК» при «Центрі опіки сиріт» УГКЦ для участі в шоу.

На другий день дійства восьмеро дітей з «КАЗАНКА», віком від 13 до 17 років, матимуть можливість попрацювати «на рівні» з відомими шефами України та проявити свою майстерність. Вони готуватимуть різноманітні страви та закуски, які учасники та гості HoReCaShow Lviv матимуть нагоду не лише скуштувати, а й підтримати та оцінити таланти юних кухарів. Модеруватиме дійство ведучий «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін.

Телеканал «1+1» теж вирішив підтримати цих діток і зробив їх паралельно учасниками телепроекту «Здійсни Мрію» – посприяв втіленню їхніх мрій та задумів на HoReCaShow Lviv.

Також на цьому шоу можна буде придбати соціальний лот від Дитячої кулінарної школи «КАЗАНОК» та закрутки, які робили ці діти під наглядом фахівців. Кошти витратять на розвиток «КАЗАНКА» (діти матимуть можливість придбати собі необхідні речі та продукти).

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info