Визнано 70-те чудо зцілення в Люрді
  • Пон, 12/02/2018 - 16:44

В неділю під час урочистого святкування 160-ої річниці об'явлень в Люрді, французький єпископ оголосив, що зцілення важкохворої монахині, яке відбулось після того, як вона відвідала санктуарій в Люрд, було чудом. Таким чином це 70-та подія, яка визнана актом божественного втручання у цьому відомому паломницькому місці.

Сестра була зцілена чудесним шляхом в липні 2008 року після того як взяла участь в молитві благословення хворих в санктуарії Люрду.

Санктуарій в Люрді, де 160 років тому відбулось об’явлення Богородиці 14-річній дівчинці Бернадетті, вважається місцем чудесних зцілень. Вважається, що вода, яка витікає з джерела Ґроту Об’явлень, має цілющі властивості. Щороку це місце відвідують мільйони паломників з усього світу.

Сестра Бернадетта Мор’ю під час своєї хвороби 1968-75 років пережила чотири операції на хребті, а у 1980 році була оголошена повним інвалідом. Для знеболення вона приймала значні дози морфію, інформує Catholic Herald.

«Я не просила про чудо», - згадує сестра Бернадетта про свій візит до Люрду в 2008 році. Повернувшись до монастиря, вона відправилась на молитву до каплиці. «Я відчула хвилю доброго самопочуття, розслаблення, тепла… Я повернулась до своєї кімнати і там почула голос, який сказав мені «зняти фіксатори з тіла… На диво… я змогла рухатись».

Одразу після зцілення сестра перестала вживати всі медичні препарати, а вже через кілька днів відправилась на прогулянку завдовжки 5 км.

Справу зцілення сестри ретельно розглянула Міжнародна медична комісія в Люрді. Останнє слово було за єпископами, котрі підтвердили, що це зцілення є чудом.