Влада Франції планує блокувати інтернет-джерела, які поширюють правду про аборт
  • Чтв, 22/09/2016 - 13:42

Французька влада найближчим часом почне блокувати pro-life та католицькі інтернет-джерела, які виступають проти аборту. Таке рішення французьких можновладців міністра з питань прав жінок Лорен Россіньол аргументувала тим, що на її думку ці джерела обманюють жінок стосовно аборту, інформує хорватський католицький портал «Bitno.net».

Россіньол  у інтерв’ю Franceinfo заявила, що соціалістична влада Франції з 28 вересня цього року розпочне блокування всіх блокувати pro-life та католицькі інтернет-джерела, які виступають проти аборту. Міністра нарікає, що 41 рік після того як у Франції абот, усе ще у цій країні є противники цього, які є активними і в інтернет-просторі.

Россіньол також сказала, що вона домовилась із Google-ом про те, що якщо цей популярний пошуковик при внесені франкомовними користувачами у пошук слова abortus на першому місці серед знайдених результатів даватиме офіційні сторінки французької влади, які пропагують аборт. Але на думку мадам Россіньол цього замало, саме тому французька влада блокуватиме сторінки, які виступають проти абортів.

Очільник французької Асоціації католицьких лікарів і медпрацівників Жан П’єр Дік каже, що «міністра хоче карати за істину про аборт. І це не дивлячись на те, що студенти медицини на факультетах вивчають питання постабортного синдрому. У Франції існує істина, по яку не можна говорити, факти, які приховуються. На телебаченні ви ніколи не побачите істину про те чим аборт насправді є… Істину не показують, бо інакше глядач був би шокований».