Влада Куби заборонила місцевому служителю відновлювати церкви, зруйновані ураганом
  • Чтв, 07/03/2019 - 10:26

Кубинському пастору неодноразово погрожували і переслідували його за допомогу у відновленні церков, пошкоджених буревієм в 2018 році.

Про це розповіли в служінні «Голос мучеників» в кінці лютого, повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com.

Кубинський уряд вважає ремонт незаконним, оскільки він не визнає жодних церковних будівель, побудованих після революції 1959 року.

Пастор і інші віруючі працюють над відновленням церковних будівель ночами, щоб уникнути втручання влади, але один із сусідів пастора погрожував йому мачете через ремонтні роботи, які він проводить. Пастору також було відмовлено в реєстрації автомобіля, і не дозволено встановити табличку на своїй власній церкві.

«В даний момент церква на Кубі потребує більшої уваги, - сказав він, - моліться, щоб ми залишалися вірними в умовах гонінь».

«Голос мучеників» - некомерційна міжконфесійна християнська організація, чия робота присвячена допомозі переслідуваній церкві по всьому світу. Служіння було засновано в 1967 році пастором Річардом Вурмбрандом, який 14 років перебував у в'язницях комуністичної Румунії за свою віру в Христа. Його дружина, Сабіна, була в тюрмі три роки.