Владика Богдан Манишин освятив автомобіль для АТО
  • Нед, 15/03/2015 - 11:45

11 березня 2015 року в зону АТО направлено автомобіль-позашляховик, який було придбано за пожертви молодіжної спільноти парафії свв. Сергія і Вакха міста Рим (Італія), вірних української парафії міста Віченца та вірних Стрийської єпархії УГКЦ на підтримку українських військових. Автомобіль Land Rover отримає один з розвідувальних десантних підрозділів української армії, що несе службу на Сході України.

Чин освячення цього автомобіля звершив Преосвященний Владика Богдан Манишин, єпископ-помічник Стрийської єпархії. Архиєрей помолився за солдатів, благословив, та від імені вірних Стрийської єпархії подякував за готовність захищати свою Батьківщину.

Окрему подяку хочемо скласти о. Всеволоду Шевчуку та парафіянам парафії Святого Духа в м. Акрон (штат Огайо, США) за наданий гемостатичний препарат CELOX, який дуже необхідний нашим воїнам на передовій.

Щира подяка спільноті «Берегині», що діє при Катедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці. Жіночими руками сплетено уже близько двох кілометрів маскувальної сітки, пошито велику кількість маскувальних костюмів, а також зібрано багато продуктів для наших захисників.