Владика Фрідріх Генрі проти насадження в канадській провінція Альберта гендерного тоталітаризму
  • Срд, 27/01/2016 - 15:51

Єпископ Калгарі Преосвященний Владика Фрідріх Генрі оприлюднив гостре послання проти державного тоталітаризму в канадській провінції Альберта.

«Дорогі мої брати і сестри! Мене тривожить, що в Альберті тоталітаризм живий і здоровий. […] Дві форми обману перешкоджають здійсненню будь-якого плану розвитку нації, це – безумство релятивізму й безумство влади, яка накидає «єдиноправильну» ідеологію.» - звертається калгарський єпископ до вірних у першій частині свого послання.

Владика наголошує на тоталітарному характері державного накидання морального релятивізму та гендерної ідеології. Оприлюднені 13 січня цього року «Керівні принципи» Уряду Альберти, на думку Владики Генрі, мають не тільки присмак безумства релятивізму, але й у насильницький спосіб нав’язують громадянам антикатолицьку ідеологію. Більше того, калгарський єпископ наголошує, що «Керівні принципи» не відповідають рішенню Верховного суду Канади від 19.03.2015р. і тому мусять бути відкликані.

Владика Генрі у другій частині свого послання наголосив, що сьогодні канадське суспільство рухається у напрямку встановлення диктатури релятивізму, який не визнає нічого окрім власного людського его і його забаганок.