Владика Ігор завітав до НЦР “Мрія”
  • Суб, 26/05/2018 - 12:09

25 травня 2018 року до місії “Центр Опіки Сиріт” ЛА УГКЦ з нагоди завершення навчального року в НРЦ “Мрія” та освячення каплиці Блаженної Соломії завітав Високопреосвященніший Владика Ігор.

Для дітей – це було великою несподіванкою. Нашого Митрополита зустрічала уся школа: капелани, волонтери, вихователі, батьки, а найпильніше – діти. Сам чин освячення каплиці та Божественної Архиєрейської Літургії для дітей став особливим місцем відчуття своєї неповторності та батьківської любові Кир Ігора. Каплиця стала місцем зустрічі багатьох різних людей, яких об’єднує молитва в одну велику дружню сім’ю.

Своїм словом Архиєрей заохочував дітей та молодь до совісного навчання, справедливого та люблячого ставлення один до одного, до ближнього. А, воднораз, батьків та вчителів своєю поставою і відповідальністю, даною їм Богом, бути прикладом виховання та моральності. У своїй проповіді Кир Ігор дякував адміністрації школи за служіння, яке вони сповнюють на благо Церкви, дітей та нашого міста.

Опісля Владика розпочав з благословення свята “Останнього дзвоника” та провів зустріч з капеланами та адміністрацією НРЦ “Мрія”.

Ми дякуємо нашому Митрополиту за батьківське слово, благословення, його підтримку та постійне чування над проблемою сирітства та усієї діяльності місії “Центр Опіки Сиріт” ЛА УГКЦ.

Також висловлюємо свою подяку Юрію Чекану, Оресту Вороку, Любі Мигас, Ігору Сіданичу та Ользі Буряк за вагомий внесок у відновленні шкільної каплиці Блаженної Соломії у Навчально-реабілітаційному центрі «Мрія». Дякуємо P&P Quintet Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла за гарний спів під час Літургії та учасникам кулінарного гуртка “Казанок”, які приготували смачні частування для гостей.

Медіа-Центр ЦОС