Владика Венедикт: Погляньмо на наше життя, ми дуже мало ділимось про те як Бог діє у моєму житті...
  • Срд, 07/10/2015 - 18:58

6 жовтня 2015 року, Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії, звершив Чин благословення храму св. Йоана Хрестителя, (с. Передвір'я, Яворівського р-н.).

З проханням про архиєрейське благословення, щирими привітаннями та відкритими серцями зустрічали владику парафіяльна спільнота із адміністратором о. Володимир Шидловський та запрошеними священиками.

«Так, як Бог колись діяв, і це оповідається в Євангелії, так само Бог діє в нашому житті. Маємо ділитися з іншими як Бог діє у моєму житті. Маємо іншим оповідати, як Бог вирішує ті чи інші ситуації. Ми маємо іншим говорити, як Бог присутній у моєму житті. Подивімося, якщо Бог був присутній, якщо Господь щось вирішив, що здавалося було невирішене. Чому я не можу із цим поділитися із іншим? Якщо в житті щось знаю важливе, цікаве у будь-якій сфері людського життя, ми ділимось, пишемо, говоримо про це. Погляньмо на наше життя, ми дуже мало ділимось про те як Бог діє у моєму житті... і це є дуже преважливо, що ми ділилися тим, як Бог діє у нашому житті» – підкреслив у своїй проповіді архиєрей під час Божественної Літургії.

Завершився пастирський візит єпископа словами вдячності вірних, молитвою «Боже великий єдиний», архиєрейським благословенням та спільною світлиною, на згадку про ці відвідини.