Войовнича бразильська феміністка оголосила війну фемінізму і стала pro-life активісткою
  • Втр, 05/01/2016 - 13:49

Войовнича бразильська феміністка Сара Вінтер, правдивим іменом Сара Фернанда Ґіронімі – радикальна феміністка і засновниця бразильського відділу організації FEMEN проголосила війну абортам і фемінізму. Про це інформує pro-life сайт «LifeSite».

Зміна її життєвої позиції відбулася два місяці після того, як вона сама стала матір’ю. Попередню вагітність Сара Вінтер перервала абортом, про що зараз дуже жалкує. Вона також закликала інших жінок переглянути свої бажання зробити аборт, щоб і вони не мусіли перейти через пекло совісті, як це було з нею.

Свого часу Сара Вінтер заснувала у Бразилії відділення організації FEMEN, але доволі скоро увійшла в конфлікт з українським керівництвом цієї організації. Вийшовши з цієї організації вона створила власну радикальну феміністську організацію Bastardas.

Зараз Сара Вінтер жалкує через свій активізм у рядах фемінізму й за свої богохульні випади. Що більше, вона відкриту називає феміністські організації сектами. «Для феміністських сект жінки не є інспірацією, а – предметами і то в найгіршому значені цього слова. Для них жінки це – вигідні об’єкти, які вони використовують задля розпалювання ненависті до християнства, ненависті до чоловіків, ненависті до жіночої краси, ненависті до сім’ї. Це і є фемінізм. Я це можу стверджувати, бо я сама була в середині цього» - заявила Сара Вінтер.

Сара Вінтер видала і книгу про злочинний характер феміністських угруповань. У цій книзі бувша феміністка розповідає про свій досвід перебування у феміністських колах. Вона описує, як феміністські кола втягують своїх жертв у світ наркотиків, статевих зносин з невідомими особами, у проституцію, лезбійство і навіть педофілію.

Сьогодні Сара Вінтер перестала ідентифікувати себе як бісексуалка, часто виступає з доповідями проти гендерної ідеології, марксизму і фемінізму. Порвавши з фемінізмом Сара Вінтер стверджує що вона стала багато щасливішою, але також здатною реально допомагати жінкам.