Всеукраїнське свято для дітей до Дня захисту дітей «З ДИТИНОЮ У СЕРЦІ»
  • Втр, 29/05/2018 - 11:06

Коли: 1 червня 2018 року з 15:00 до 18:00

Де: парк «Аврора» (м. Київ, Дніпровський район, вул. С. Стальського, парк «Аврора» за ТЦ «Квадрат»)

Першого дня літа, у Міжнародний день захисту дітей, Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас-Київ» подарує радість та веселощі дітям столиці.

Директор БФ «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич: «Мета нашого заходу – звернути увагу на дітей та на їхні потреби. Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни».

За 26 років роботи організації «Карітас-Київ» діти та молодь завжди були однією з пріорітетних цільових груп. Особливу підтримку співробітники фонду надають вразливим категоріям дітей:

  • із кризових, малозабезпечених, неповних, багатодітних родин, сироти,
  • з особливими потребами;
  • внутрішньо переміщених осіб тощо.

Запрошуємо усіх охочих разом відсвяткувати Міжнародний день захисту дітей. На малечу та їхніх батьків чекають розважально-навчальні заходи (ігровий і танцювальний майданчик, різноманітні майстер-класи, фотозона, конкурси і розіграш призів, святковий концерт).

Про свято:

Міжнародний день захисту дітей був запроваджений у листопаді 1949 року у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався в 1950 році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.

Про Благодійний фонд «Карітас-Київ»:

Карітас – це латинське слово, що означає милосердя, самовіддану безкорисну любов.

Благодійний Фонд «Карітас-Київ» працює з 1992 року. За цей період десятки тисяч потребуючих людей отримали соціальну, матеріальну, психологічну та юридичну допомогу.

«Карітас-Київ», як частина «Карітас України», входить у велику міжнародну спільноту «Карітас Інтернаціоналіс», що об’єднує 167 організацій «Карітасу» по всьому світу.

Сайт: http://caritas-kiev.org.ua

Сторінка в фейсбуці: https://www.facebook.com/pg/Caritas.in.Kyiv