«Я буду молитися за Вашу успішну працю», - Блаженніший Любомир до делегатів Патріаршого Собору
  • Втр, 25/08/2015 - 13:57

Блаженніший Любомир (Гузар), Архиєпископ-емерит УГКЦ, надіслав свої привітання і побажання до учасників Патріаршого Собору, який проходить в Івано-Франківську 25-27 серпня під назвою «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом». «Від себе хочу побажати успішної праці і важливих та дуже корисних для нашої Церкви рішень», - читаємо в привітанні.

Водночас він відзначив, що в попередніх сесіях Соборів «чогось бракувало»… «Чого саме? Ми дуже легко в щоденному житті забували своєї рішення, і тому велике зусилля в підготовці сесій і поважний внесок праці не давали нам тих боговгодних ефектів, на які ми надіялися», - зауважив Блаженніший Любомир і побажав «серйозно застановитися не тільки над змістом евентуальних рішень, але головно над тим, як ті рішення будуть виконуватися, щонайменше до наступної сесії Собору».

Крім того, Блаженніший Любомир зауважив, що «кожна сесія була краще зорганізована за попередню, це значить краще зорганізована і більше досконала у своїх рішеннях. Я певен, що ця, VІ сесія буде дальшим кроком вперед».

«Я буду молитися за Вашу успішну працю і прийняття корисних рішень для нашої Церкви», - ідеться у слові-привітанні Блаженнішого Любомира.