Як бути воїном, озброєним вірою, навчали на Запоріжжі
  • Птн, 28/11/2014 - 16:20

21-23 листопада 2014 року Божого відбувся курс нової євангелізації "Нове життя" у місті Енергодар Запорізької області. У курсі взяли участь 16 активних парафіян, які знайшли час для відновлення свого духовного життя та прагнули розпочати новий етап у спілкуванні з Богом та ставлення до Нього.

Цей курс на запрошення пароха храму Святого Йосифа Обручника, о. Олександра Варницького, провела Школа Євангелізації Святого Андрія. Проповідниками курсу були с. Бернадета Дверницька, ЧСВВ, Марія Сікора.

Курс проходив в орендованому приміщенні каплиці, де панувала щира, духовна та домашня атмосфера. Хвала Богу за те, що маємо такого пароха, який дбає не тільки за свою, але й за душі своїх парафіян і як добрий пастир веде нас стежками духовного життя та сприяє в оживленні віри парафіян. Всі учасники курсу дуже вдячні Богу, проповідникам та всій школі за сіяння того "зерна на сухому ґрунті". Надіємося, що воно проросте і принесе плоди.

Люди давали багато свідчень, одне з них ми подаємо нижче:

"Людині в сучасному світі буває нелегко знайти час для роздумів, для розмови з Богом, для молитви. Здебільшого, вона звертається до Бога, коли в біді або в горі, і набагато рідше – в радості.

Де знайти любов, якої потребує кожен з нас? Як не піддатися страху і боротися з ним, бути воїном, озброєним вірою в Бога та Божим словом, як навчитися молитися серцем..? Відповіді на ці та багато інших запитань я знайшла для себе під час курсу, проведеного с. Бернадеттою та п. Марією. Нікого не залишили байдужими їхні проникливі слова та чудовий спів.

Щиру вдячність хочу засвідчити о .Олександру та його дружині Олі за віддане служіння Богу, за те що наша парафія існує та поступово зростає". Мирослава