Як виглядає сьогодні хлопчик зі знаменитого фото «Рука надії»
  • Втр, 12/07/2016 - 09:13

У 1999 році ця історія і вражаюче фото облетіли весь світ. Під час УЗД виявилося, що у мешканки США народиться дитина з дефектом хребта, через що  вона ніколи не зможе ні ходити, ні навіть сидіти ...

Хірурги взялися виконати складну операцію: усунути ваду розвитку хребта у крихітного немовляти ще в материнській утробі, щоб дати йому шанс.

Вкрай ризикована операція проходила успішно ... і раптом під кінець з розрізу показалася  дитяча ручка, яка стиснула палець хірурга, неначе благаючи не залишати без допомоги!

Цей зворушливий момент потрапив в об'єктив присутнього в операційній фотографа. Знімок під назвою «Рука надії» здобув популярність по всьому світу.

Операція з усунення дефекту пройшла успішно. Семюель Александер Армас народився 2 грудня 1999 року. Таким хлопчик був у 2012 році.

Сьогодні йому вже 16 років. Незважаючи на деякі обмеження, які хлопчині доводиться дотримуватися через проблеми з хребтом, що залишилися, його можна вважати щасливчиком, якому своєчасне втручання хірургів подарувало повноцінне життя.

Семюель займається спортом і навіть може похвалитися першими нагородами за участь в баскетбольних матчах.