Ямайка: Вбито двох американських місіонерів
  • Чтв, 05/05/2016 - 17:09

30 квітня на Ямайці невідомі вбили двох американських місіонерів. До розслідування, яке веде місцева поліція, найближчим часом приєднається ФБР США, повідомляє 316NEWS з посиланням на invictory.com.

Гарольд Ніколс (53 роки) і Ренді Хентцель (48 років) поїхали перевірити, як йде закладка фундаменту будинку для однієї бідної сім'ї, і не повернулися. В той же день, близько першої години дня за місцевим часом було знайдено тіло Ренді Хентцеля зі зв'язаними за спиною руками. Тіло Гарольда Ніколса з розбитою головою знайшли о 5 годині вечора наступного дня.

Обидва чоловіки і їхні дружини були місіонерами від організації TEAMS for Medical Mission. Їх завданням була підтримка помісних церков в євангелізації та надання медичної допомоги місцевому населенню.

Дуайт Пауелл, заступник начальника поліції округу Сент-Мері, де все сталося, підкреслив, що місіонери мали велику підтримку серед населення. Коли стало відомо, що з ними щось трапилося, на їх пошуки вийшли понад 70 місцевих жителів.

Прем'єр-міністр Ямайки Ендрю Холнес заявив: «Місіонери грають важливу роль в нашому національному розвитку. Багато з них зробили Ямайку своїм другим домом і своєю самовідданою працею показали свою справжню любов до нашого народу. Ренді Хентцель і Гарольд Ніколс присвятили себе народу Сент-Мері та Ямайки ». Холнес зустрівся з родинами загиблих і запевнив, що вбивці їх близьких не залишаться безкарними.