Його єдине фото. На вулицях Чикаго розмістять фото ненароджених дітей
  • Срд, 26/07/2017 - 13:12

Антиабортна організація з Чикаго запустила нову кампанію «Вони були нашими братами і сестрами». Представники організації демонструватимуть на вулицях Чикаго фотографії абортованих немовлят, відібрані спеціальним чином. За словами експертів Pro-Life Action League, кампанія повинна буде пробудити симпатію до жертв абортів і їх загублених життів.

- Ми вивчили сотні фотографій з абортів, щоб знайти ті, які найкраще підкреслять людяність ненароджених жертв абортів, - розповідає Ерік Шайдлер, виконавчий директор Pro-Life Action League.

Замість того, щоб підкреслювати медичні аспекти процедури, активісти закликають подумати про загублені життя дітей. За словами Шайдлера, вони пропонують людям розглядати аборт не просто як привід для політичних дискусій або моральну проблему, але як справжню людську трагедію, трагедію, жертви якої заслуговують нашої симпатії.

24 плаката із зображенням ненароджених дітей з'являться на цьому тижні в Чикаго, а протягом року акція вийде на національний рівень. На одному з плакатів зображено обличчя немовляти, абортованого на терміні 15 тижнів, з написом «Його єдине фото». На іншому плакаті представлена фотографія рук малюка, абортованого на терміні 11 тижнів, напис на фото говорить: «Десять ідеальних пальців».

За словами членів організації, демонстрація фотографій жертв аборту нагадує громадськості, що навіть сьогодні немовлят все ще вбивають в приголомшливо великій кількості. І ті, хто цінує людське життя з самого моменту зачаття, не зупиняться, поки аборти не будкть викорінені.