З нагоди 80-ліття Блаженнішого Любомира Гузара у Львові відслужать Архиєрейську Літургію
  • Пон, 25/02/2013 - 21:42

26 лютого 2013 року в Архикатедральному Митрополичому соборі Святого Юра УГКЦ, що у Львові, відбудеться Архиєрейська Божественна Літургія з нагоди 80-ліття Блаженнішого Любомира Гузара, Архиєпископа-емерита УГКЦ. Розпочнеться Літургія о 10.00 і її очолить Блаженніший Святослав Шевчук, Глава УГКЦ, та Владики Синоду Єпископів УГКЦ.

Додамо, що напередодні ювілею Архиєпископа-емерита Молодіжна комісія УГКЦ оголосила конкурс на найкраще привітання ювіляру (у будь-якій формі: аудіо, відео, фото, текстове привітання). Незабаром стануть відомі імена двох авторів найкращих привітань, які отримають квиток на зустріч Блаженнішого Любомира із молоддю в Києві, де ці молоді люди зможуть особисто його привітати. На думку о. Ростислава Пендюка, Голови Молодіжної комісії УГКЦ, для греко-католицької молоді важливо є привітати Архиєпископа-емерита Церкви, адже він багато робив і продовжує роботи для молодих людей.

Повідомляємо, що 28 лютого у Києві відбудеться подячний Молебень у Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ, після якого Блаженніший Любомир Гузар зустрінеться із представниками молодіжних спільнот УГКЦ.

Департамент інформації УГКЦ