З нагоди Дня богопосвячених осіб Всеукраїнська проща монашества УГКЦ відбудеться до Луцька
  • Пон, 21/01/2019 - 11:34

9 лютого 2019 року з нагоди святкування Дня богопосвячених осіб відбудеться Всеукраїнська проща монашества Української Греко-Католицької Церкви до Луцька.

лід зазначити, що цьогоріч за рішенням Синоду Єпископів УГКЦ про вшанування пам׳яті блаженного священномученика Омеляна Ковча, проща монашества буде проходити під гаслом: “Мій володар — Христос, і я буду йому вірний” (бл. свщмч. Омелян Ковч).

Патріарша Комісія у справах монашества УГКЦ повідомляє, що запрошує духовенство та богопосвячених осіб розділити з ними спільну радість та взяти участь у прощі.

“Своєю молитвою і присутністю ми хочемо засвідчити нашу солідарність з духовенством, монашеством та вірними Луцького екзархату. Одночасно хочемо просити у Небесного Отця зросту покликань та розвитку Церкви й спільнот богопосвяченого життя на цих теренах”, — зазначають у Комісії.

Заступник Голови Патріаршої Комісії у справах монашества УГКЦ сестра Севастіяна Зінкевич, ЧСВВ, підкреслила, що це чудова нагода до єдності, спільної молитва та зустрічі з Богом: “Цей день допоможе нам відчути силу та радість нашого покликання, служіння людям, Церкві та Богу”.

Повідомила Патріарша Комісія у справах монашества УГКЦ