З Ватикану надіслали вітання італійським харизматам
  • Суб, 03/11/2012 - 00:00

Нового апостольського імпульсу шукають аніматори італійської Віднови у Святому Дусі, засідання яких проходить цими днями (1-4 листопада) у Ріміні. До учасників зустрічі надіслав вітання кардинал Станіслав Рилко, котрий нагадав, що ця конференція є підсумком відзначення 40-ліття присутності в Італії харизматичного руху.

«Тепер перед вами стоять відкриті «двері віри», – написав глава Папської Ради у справах мирян. Він побажав італійській Віднові у Святому Дусі, щоб «для всіх її членів Рік Віри став черговою нагодою для того, щоб докласти євангелізаційних зусиль для поширення послання Ісуса Христа. Лише Він єдиний може привести усіх людей до спасіння. Бажаю вам, щоб ви завжди мали, як казав Павло VI, вогонь у серці, Слово на устах і пророцтво перед очима», – додав кардинал Рилко.

Вітання італійським аніматорам-харизматам, що зібралися у Ріміні, надіслав також глава Папської Ради сприяння Новій Євангелізації. «Нехай для вас ця зустріч буде часом для подяки Господу за отриману віру, щоб її надалі поглиблювати і нести іншим під неустанною допомогою Святого Духа, що провадить Церкву», – написав Архиєпископ Ріно Фізікелла.

В свою чергу секретар Конференції єпископату Італії, єпископ Маріано Крочіата, звернув увагу на потребу оживляти віру перед обличчям кризи, яку важко ідентифікувати, а також на значення аніматорів харизматичного руху для церковної формації вірних.

За матеріалами pl.radiovaticana.va