«Заткнись і помри»: вандали напали на дім британського католицького політика
  • Срд, 08/08/2018 - 16:49

Вандали напали на будинок британського депутата Якоба Ріс-Могга та автомобіль його дружини. Інцидент відбувся в той час, коли сім’я католицького політика перебувала на відпочинку в Нью-Йорку.

Нападники залишили на будинку, гаражі, авто та на окремих об’єктах подвір’я написи на кшталт «заткнись і помри», «смерть політику», а також анархічні та непристойні символи. На подвір’ї вони порозкидали презервативи і повісили їх на невеликий хрест в саду.

На даний час місцева поліція проводить розслідування нападу. Особи нападників наразі не встановлено, однак поліція вважає, що презервативи пов’язані із позицією політика щодо контролю народжуваності.

Якоб Ріс-Могг – відданий католик, батько 6 дітей, член парламенту Великої Британії. Він відкрито розповідає, що намагається кожного дня молитись на вервиці, а також надає перевагу Традиційній Латинській Месі, яка зосереджується на Євхаристії.

Він неодноразово піддавався нападам в ЗМІ через його публічні заяви про цілковите протиставлення абортам, а також про те, що «подружжя є таїнством, а рішення про те, чим є таїнство, приймає Церква, а не парламент».

Напад на його будинок політик не сприймає всерйоз. «Мені здається, що хтось мав зайве відро, чи два, фарби», - зазначив він, додаючи, що графіті вдалось легко відмити і «цей п’яний протест не матиме довготривалого ефекту», - наводить слова політика LifeSiteNews.