Завтра у Музеї Митрополита Андрея Шептицького відкриють виставку присвячену 70-літтю Митрополита Ігоря
  • Суб, 13/08/2022 - 18:01

Завтра, у неділю 14 серпня, у Музеї Митрополита Андрея Шептицького (біля храму Священномученика Климентія Шептицького) відбудеться відкриття виставки “Митрополит Ігор. 70 років життєвого шляху”. Перед цим о 10:00 Архиєпископ та Митрополит Львівський Високопреосвященний Ігор звершить Архиєрейську Божественну Літургію.

«3 серпня виповнилося 70 років Архієпископу і Митрополиту Львівському Ігору (Возьняку), що є співзасновником нашого музею і благословив нас на його створення.
Маючи численні письмові свідчення і спогади про велелюдні святкування ювілеїв та іменин Митрополита Андрея Шептицького, письменника Івана Франка та інших світочів українського народу, беремо на себе сміливість відновити цю добру традицію.

Наша нація у всі часи мала гідних синів і дочок, які заслуговують на пошанування прижиттєво і чиї уродини можемо святкувати всі разом. Заслужена вдячність і прижиттєва шана власним духовним і світським лідерам є ознакою зрілого великого народу.

Наш Музей Митрополита Андрея Шептицького зібрав десятки цікавих артефактів, які свідчать про духовну велич, а разом із тим скромність та заслуги Митрополита Ігора.
На виставці будуть представлені особисті речі Архієпископа і Митрополита Львівського, а також світлини, документи та подарунки від доброчинців і навіть дітей.

Програма святкувань:
10.00 – Архієрейська Літургія у храмі Священномученика Климентія Шептицького за адресою м. Львів, вул. Кривоноса, 1.
11.30 – вітання Митрополита у храмі
12.00 – відкриття виставки “Митрополит Ігор. 70 років життєвого шляху” у Музей Митрополита Андрея Шептицького, 1 поверх
Ласкаво запрошуємо!
Вхід під час відкриття вільний.
Але якщо бажаєте внести добровільну пожертву на розвиток музею, така нагода теж буде», – повідомляють на офіційній сторінці Музею.