«Згадуємо жертв системи: від Голодомору до Небесної сотні» – тема прямого ефіру з Блаженнішим Святославом
  • Втр, 16/11/2021 - 11:01

Листопад – це місяць сумних річниць, час для споминів, аналізу минулого і роздумів про майбутнє. У листопаді Україна згадує Небесну сотню, події Революції гідності. А кожну четверту суботу листопада – жертв Голодомору.

Нещодавно експерти із різних наукових установ, провівши довгі комплексні дослідження і навіть судові експертизи, встановили нове, сенсаційне число жертв Голодомору 1932-1933 років. Серед цих експертів був і Семен Глузман, правозахисник, політв'язень радянських таборів, президент Асоціації психіатрів України. 

Тож 17 листопада о 16:00 запрошуємо вас на прямий ефір із Блаженнішим Святославом, Главою УГКЦ. Гість ефіру – правозахисник і дисидент Семен Глузман. 

Говоримо про Голодомор, Революцію гідності і не тільки! Наш гість був багатолітнім в'язнем радянських таборів, товаришував з Василем Стусом, Валерієм Марченком, Іваном Світличним. І багато що може розказати про нас, українців, як дослідник людської психіки та етнічної психології. 

Ви також зможете адресувати свої запитання гостям нашої програми, написавши їх у коментарях під цим постом або ж поставивши особисто під час ефіру! Для цього потрібно лише приєднатися до нашої розмови за цим посиланням у зумі  https://us02web.zoom.us/j/88510691882.

Відкривайте Мудрість Церкви разом із нами!

zhyve.tv