Зустріч мирянських лідерів Івано-Франківської Архієпархії
  • Срд, 13/01/2016 - 15:30

12 січня в приміщенні Архієпархіального управління відбулась зустріч мирянських лідерів Івано-Франківської Архієпархії, яку організувала Комісія у справах мирян. Зустріч відкрив Єпископ помічник Івано-Франківський Преосвященний Владика Йосафат.

Владика зачитав одну з проповідей Святішого Отця «Боже ім’я – милосердя». Згодом звернув увагу на Рік Божого Милосерді, у світлі булли Папи Римського Франциска «Обличчя Милосердя», заохотивши усіх присутніх впроваджувати настанови Папи у своїх спільнотах. «Особливістю кожного із нас - звіщати Боже Милосердя, вийшовши з храмів та парафій, прямуючи до потребуючих», - наголосив Владика.

На зустрічі були присутні представники спільнот Матері в молитві, Лицарі Колумба, Спільнота св. Егідія, Мальтійська Служба, Подружні зустрічі, Апостольство молитви, Апостольство Матері Божої покровительки Доброї Смерті, Мирянський чин св. Василія Великого.

У підсумку, з благословення Владики Йосафата, була створена Рада мирянських спільнот Івано-Франківської Архієпархії, метою якої є співпраця між спільнотами та проведення спільних заходів Євангелізації на теренах Архієпархії. Також було обговорено ряд заходів спільної діяльності.