Зустріч з Блаженнішим Любомиром Гузаром в рамках року Милосердя
  • Суб, 07/05/2016 - 11:21

9 травня, Фундація Духовного Відродження з благословення Митрополита Ігора запрошує приятелів, добродіїв та благодійників Церкви на зустріч з Блаженнішим Любомиром Гузаром, Архиєпископом-емеритом Української Греко-Католицької Церкви. Тема зустрічі «Що означає бути благодійником?». Духовна бесіда відбудеться у форматі діалогу в рамках року Милосердя.

Під час зустрічі відбудеться обговорення теми благодійності, відповідальності за розвиток громади та представлення Соціальногослужіння Церкви на території Львівської Архиєпархії, для того щоб, творити майданчик для спілкування між Церквою та громадою міста, в атмосфері відкритості і довіри, формувати коло людей відкритих на добрі справи.
Соціальне служіння Церкви для громади презентуватиме БО «Фундація Духовного Відродження», яка є представником Церкви у громаді, організовуючи та координуючи різні заходи і проекти для громади та разом з громадою.

Сьогодні дуже важливо акцентувати на тому, що означає бути милосердним та благодійником, адже бути багатим не є гріхом. Цитуючи Блаженнішого Любомира: «Те що Ви робите зараз, робіть дуже чесно, взірцево, робіть якнайкраще. Будьте добрими бізнесменами, бо Україна потребує багатих людей але чесних».

Переглянути зустріч можна буде в режимі онлайн на сайті «Твоє місто». Модератор зустрічі – о.Тарас Милян ( директор, БО «Фундація Духовного Відродження»).