З'їзд молоді, присвячений Року віри, пройшов у м. Обера (Місіонес, Аргентина)
  • Пон, 01/10/2012 - 00:00

30 вересня 2012 року в парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці м. Обера (Місіонес, Аргентина) відбувся 23-й З'їзд молоді, присвячений Року віри, під гаслом "Блаженні ті, що не бачили і увірували". З'їзд був організований отцями василіанами аргентинської провінції з благословення Владики Даниїла Козлінського, Апостольського адміністратора єпархії Покрови Пресвятої Богородиці в Аргентині. Такого роду з'їзди мають на меті стимулювати молодь жити і поглиблювати духовність та брати активну участь у парафії і в християнському житті.

 

У заході взяло участь близько 500 молодих людей з усіх парафій Греко-Католицької Церкви, що знаходяться в провінції Місіонес (північна частина Аргентини). Програма зустрічі розпочалася коротким театральним виступом молоді парафії м. Обера. Відтак о. Гектор Зіммер, адміністратор парафії в м. Посадас, провів конференцію на тему християнської віри. Об 11.00 учасники з'їзду взяли участь у Божественній Літургії, яку очолив Владика Даниїл. У проповіді архиєрей закликав "не боятися відчиняти двері віри, бо за цими дверима завжди стоїть Христос". Сповідали та співслужили з владикою отці василіани та священики північного регіону Аргентини.

 

Завершився з'їзд представленням апостоляту та благодійності молоді парафій міст Апостолес та Посадас, як рівно ж обранням місця проведення наступного з'їзду.

 

Символом цьогорічного з'їзду став логотип, розроблений та адаптований до нашого обряду о. Андрієм Коропецьким (протоігумен ЧСВВ), о. Гіжермо Андруховичем, ЧСВВ, та Родріго Андруховичем. На ньому зображений човен, який символізує Церкву, та хресне дерево і парус із написом "ІС ХС Ніка".

 

Для Департаменту інформації
о. Назарій Кащак, канцлер