Актор Роб Шнайдер оголосив про своє навернення в католицизм
  • Птн, 10/11/2023 - 17:27

Актор і комік Роб Шнайдер, відомий з фільмів «Водоноша» та «50 перших побачень», нещодавно оголосив про те, що навернувся в католицизм. 31 жовтня у Твіттері (тепер - Х) він подякував за вітання з нагоди 60-ої річниці від дня народження.
«Я - найщасливіший чоловік у світі. Маю прекрасну партнерку в житті - мою красиву дружину Патрісію, та трьох чудових доньок - Еллі, Міранду та Маделін»,- написав він.

«Сьогодні пригадую те, що понад 30 років тому мені сказав др. М. Скотт Пек: «Коли тобі 40, ти почуваєшся так, наче здатний підкорити світ і ніщо тебе не зупинить. Але в 60-ть ти усвідомлюєш справжню крихкість життя і тимчасовість усього».

«Упокорююче розуміння того, що насправді є часовий ліміт для всього і це - Божий задум, дуже ідеальний, є набагато ціннішим від своєї короткості».

Комік написав роздуми над важливістю часу в людському житті та закликав своїх підписників зробити те ж саме.

«Якщо ти зараз це читаєш, то теж маєш час! Використовуй його розумно, використовуй нерозумно теж! Але ВИКОРИСТОВУЙ його».

Актор також написав: «Атеїсти, Бог вас також любить. Ваша помилка в тому, що ви вважаєте всесвіт безглуздою штукою, яка просто стикається з речами і розширюється необізнано та без причини чи розуму. І якимось чином ми, люди, з нашим інтелектом, є просто якоюсь «дикою» універсальною випадковістю».
«Вам я скажу так: якщо існують такі поняття як доброта, співчуття, приязнь і любов… то лише через те, що ви знайшли їх у іншій людині. І, як одного разу сказав мій добрий друг Норм Макдональд, «ми є частиною цього всесвіту, насправді невеличкою частинкою його, тому якщо маємо доброту і любов, то наскільки більше її має сам всесвіт».

На завершення свого допису Роб Шнайдер поділився дивовижною новиною: він вирішив прийняти Бога у своє життя і навернутись в католицизм.

«На завершення, оскільки я свіжо навернений в католицизм, хочу попросити вибачення за брак Христового прощення щодо моїх знайомих. Я був дуже злий на людей, які закривали школи і весь світ, і хто примушував інших робити щось проти їхньої волі, що багатьом нанесло глибокої шкоди»,- таким чином він прокоментував свою критику обмежень під час пандемії COVID-19.

«Саме прощення є даром, який ми даємо собі, бо воно звільняє нас, як Христос бажав, щоб ми були вільними. Бо Його дар безумовного і необмеженого прощення насправді є даром для усього людства. Нехай Бог благословить вас і ваші сім’ї нині і навіки»,- завершив актор.

Як інформує ChurchPop, багато відомих католиків привітали актора із цією новиною, включаючи Джефа Кевінса, Реймонда Арройо, Баґа Холла, Кріса Стефаніка та Трейсі Сейбол.