Асія Бібі просить Папу молитися за її порятунок
  • Пон, 27/10/2014 - 00:11

Асія Бібі написала прохального листа Папі Франциску. У ньому просить молитися за її спасіння і визволення.

Пакистанська християнка, засуджена до смертної кари за звинуваченням у богохульстві проти Мухаммеда, п’ять років перебуває у в’язниці. Минулого тижня апеляційний суд у Лахорі підтвердив виданий раніше вирок. Адвокати Асії Бібі обіцяють тепер звернутися до Верховного суду, який є судом останньої інстанції судової системи Пакистану і, таким чином, це є останнім  порятунком для 43-річної матері п’ятьох дітей.

«Папо Франциску, це я, Твоя дочка, Асія Бібі. Я благаю Тебе: молися за мене, молися за моє спасіння і моє визволення. Зараз я можу тільки довірити себе Богові, Який є Всемогутній» – пише в листі до Папи пакистанська християнка. У моменти, які є вирішальними для її життя, зізнається: «Я досі міцно зберігаю християнську віру і надію на Бога, Отця мого, Який захистить мене і поверне мені свободу. Я вірю також в тебе, Святіший Отче Франциску, і у твої молитви».

Асія Бібі визнає, що її найбільшою мрією є повернутися до своєї сім’ї і провести час з чоловіком і дітьми. Дякую також за молитви за неї у багатьох християнських спільнотах у всьому світі та за конкретні зусилля задля її звільнення. «Нехай Бог обдарує світлом і мудрістю всіх, хто бере участь у моїй справі», – пише Асія Бібі, дякуючи за велику допомогу, яку надали її чоловікові та п’ятьом дітям.

На апеляційне засідання Асія Бібі чекала понад чотири роки. Увесь цей час її утримували в суворих тюремних умовах, спочатку в камері смертників, потім у тюрмі для жінок. Її засудили до смертної кари через повішення на основі звинувачень двох мусульманок, що посварилися з нею. Одна з них була дружиною місцевого імама. Жінки не змогли надати жодних доказів провини християнки. Вони заявили, що вона образила пророка Мухаммеда, тоді як вона тільки розповідала їм про те, ким для неї є Ісус.

Джерело: http://popefrancis.org.ua