Чоловік отримав титул Міс Португалія і став другим “транс” фіналістом у конкурсі краси Міс Всесвіт
  • Втр, 10/10/2023 - 18:02

Чоловік, який нещодавно отримав титул Міс Португалія, змагатиметься з іншим чоловіком за титул Міс Всесвіт, жіночого конкурсу краси, який тепер належить “трансгендерному“ бізнесмену.

Euro Weekly повідомив, що Маріна Мачете, 28-річна бортпровідниця, від народження чоловічої статі, яка “ідентифікує” себе жінкою, була оголошена переможницею конкурсу краси “Міс Португалія” 5 жовтня після багатьох років невдалих спроб потрапити на конкурс.

“Я пишаюся тим, що стала першою транс-жінкою, яка змагалася за титул Міс Всесвіт Португалії”, — написала Мачете в Instagram. – “Роками я не могла брати участь, і сьогодні я пишаюся тим, що є частиною цієї неймовірної групи фіналістів“.

Тепер він переходить до 72-го фіналу “Міс Всесвіт” у Сальвадорі 18 листопада, де змагатиметься з 22-річною моделлю та актором Ріккі Колле з Бельгії, ще одним чоловіком, який плутає свою стать і який цього літа виграв титул “Міс Нідерланди”. Як повідомляє LifeSiteNews, це буде перший випадок, коли дві “транс” учасниці дійшли до фіналу після зміни правил конкурсу “Міс Всесвіт” у 2012 році, коли попередній власник конкурсу, колишній президент США Дональд Трамп, дозволив брати участь чоловікам.

Конкурс “Міс Всесвіт” минулого року придбав тайський бізнесмен “Енн” Джаккапонг Джакраютіп, чоловік, який “ідентифікував” себе як жінку та трансактивістку. Як не парадоксально, він пообіцяв “продовжувати спадщину конкурсу щодо розширення прав і можливостей жінок”, одночасно “розвиваючи бренд для наступного покоління”.

“Судді прийняли рішення, яке однозначно потрапило до заголовків газет у всьому світі, отримало чимало похвали від груп ЛГБТ-активістів і дозволило їм перетворити досить убогу подію, під час якої жінок об’єктивують і сексуалізують, у рух за громадянські права “трансгендерних жінок”. Джонатан Ван Марен із LifeSite сказав у липні про попередню перемогу Колле. “Це той випадок, коли я був би щасливий, якби всі програли, і якби супутній збиток гендерної ідеології в кінцевому результаті знищив ці принизливі прояви, усім було б краще. Але незважаючи на це, все ще залишається культурне значення для чоловіка, який б’є жінок у їхній грі”.

Згідно з сучасною біологією, стать — це не суб’єктивне самоусвідомлення, а об’єктивна наукова реальність, встановлена хромосомами індивіда з найраніших моментів їх існування та відображена сотнями генетичних характеристик. Проте протягом багатьох років ЛГБТ-активісти працювали над просуванням “гендерної мінливості”, ідеї про те, що сексуальна ідентичність відокремлена від біології та розпізнається лише особистим сприйняттям, у державній освіті, бібліотеках, охороні здоров’я та культурних традиціях, таких як конкурси краси, повернення додому зі школи та спортивні змагання.

Критики кажуть, що їхні зусилля завдали великої шкоди як фізичному та психічному здоров’ю самих людей, які плутаються за гендерною ознакою, так і правам, здоров’ю та безпеці тих, хто не погоджується, наприклад дівчат і жінок, змушених ділити такі громадські приміщення, як наприклад, роздягальні, з чоловіками; спортсменками, змушеними змагатися з біологічними чоловіками, що мають природні фізичні переваги;  особами, змушеними підтверджувати фальшиву сексуальну ідентичність, порушуючи свою совість, своє розуміння наукових фактів та/або у випадку релігійних американців, їхню віру в Буття 1,27, що навчає, що Бог створив обидві статі на Свій образ.