Джим Кевізел: ліві – це сучасні нацисти
  • Птн, 23/06/2023 - 16:41

Відомий за роллю Ісуса у фільмі Мела Гібсона “Страсті Христові“ актор Джим Кевізел помічає зростаючу проблему антихристиянського фанатизму у світі культури. “Ось справжні нацисти, ось справжні комуністи нашого часу”, — так він оцінив діяльність культурних марксистів, які нещадно атакують те, що для християн святе.

Кевізел був гостем програми “Пророки і патріоти” християнського автора подкастів Джеффа Тарпа. Актор звернув увагу на зростаюче невдоволення діяльністю уряду, що підтримує ідеологію woke (пробудження).

“Люди запитують, чому їхнє Bud Light (пиво – ред.) рекламує трансгендер? Чому Таргет (мережа магазинів – ред.) підсовує їм сатанинського трансгендера? Чому всі ці бейсбольні команди вищої ліги вивішують веселковий прапор? Чому прапор США не висить вище, ніж прапор транссексуалів? І зрештою, навіщо вони виховують своїх дітей?”, – звернув увагу актор. Про це пише pch24.pl.

Кевізел зауважив, що зі збільшенням порочного контенту в популярній культурі зросли приклади відверто антихристиянських настроїв. “Антихристиянський фанатизм – форма фанатизму, що найбільше приймається в сучасному світі», – сказав він.

Хоча ліві все більше таврують консерваторів і республіканців як “нацистів” і “фашистів”, на думку актора, саме послідовники ідеології woke найбільше у своїх діях наслідують Третій Рейх.

"Це сьогоднішні нацисти, це сьогоднішні комуністи, це ліві, з якими ми повинні боротися, а вони хочуть повалити нашу республіку", – сказав він. В інакшому випадку, попередив він, ліві досягнуть своєї головної мети, яка полягає в тому, щоби віддалити багатьох людей від Бога. “Вони заберуть у вас віру “, — підсумував він.