Голова Європейської Комісії Справедливість і Мир висловив солідарність з українським народом
  • Втр, 18/03/2014 - 15:30

Голова Європейської Комісії Справедливість і Мир, єпископ Бірмінгему Вільям Кенні, звернувся до представників Комісії УГКЦ Справедливість і Мир в Україні та усього українського народу із словами солідарності.

«Ви ніколи не були далекі від наших думок та сердець. У міру розвитку складної суспільно-політичної ситуації у Вашій країні, яка видозмінюється майже з години на годину, привертає увагу усієї світової спільноти та усі європейські Комісії Справедливість і Мир зокрема», - йдеться у зверненні владики Вільяма.

«Ми хочемо висловити нашу солідарність із українським народом та з Його стражданням і занепокоєнням, які переповнюють і наші почуття. Не простим у даній ситуації є пошук відповідних правильних кроків, які потрібно практично втілювати у життя із поглядом в майбутнє. Зі свого боку, виражаємо нашу підтримку Україні, як окремого християнського органу в Європі».

Голова Європейської Комісії Справедливість і Мир зазначив, що підтримує українців у молитві: «Я можу також запевнити усіх Вас, про наші молитви за український народ. Ми молимося за вирішення наявних проблем та надіємось на їх безболісне вирішення і що вони приведуть до справедливості і миру для всіх людей України. Також до повернення законності, щоб таким чином врегульованими були ті проблеми і питання, які ставляться в упорядкованому правовому полі і справедливим чином».

«Залишаємось відкритими до Вас на допомогу в межах своїх можливостей. Нехай Господь благословить усіх!», – такими словами завершується звернення Вільяма Кенні, Голови Європейської Комісії Справедливість і Мир, до українців.

Повідомив о. Олег Лука, Комісія УГКЦ Справедливість і Мир