Колишня активістка ЛГБТ: Я не знала, чого навчаю дітей, вдаючи експерта. Я була троянським конем
  • Втр, 18/07/2023 - 16:06

“Я почала розуміти, що те, що я робила в ЛГБТ-центрі, — це грумінг”, — сказала Fox News колишня ЛГБТ-активістка Кей Янг. Грумінг – це спроба подружитися з дитиною, щоби потім використовувати її.

“Мене найняли для просування ЛГБТ-спільноти та надання освіти. Я подумала: “Чудово, я збираюся допомогти маргіналізованим, пригнобленим людям”. Я вважаю, що нікого не можна дискримінувати”. Я не розуміла, що те, що я роблю, насправді означало, що мене використовували як троянського коня в цій масштабній маркетинговій кампанії. Я не зрозуміла, що йдеться про нормалізацію політики та практики, які призводять до незворотної медичної шкоди здоровим дітям. Чим я допомагала? Я почувала себе жахливо. Це був дуже важкий процес. Мені довелося боротися з собою і тим, що я роблю”, – сказала вона.

Компанії та школи вважали її організацію експертною. Та вона насправді взагалі не знала, чого навчає. “Ми відвідували школи та компанії, організації та різні групи, які дивилися на нас, як на експертів. Але я насправді точно не знала, чого навчаю. Я робила те, що мені казали, тому що це була моя робота”, — розповіла Кей Янг.

“Я справді боюся, що дітям говоритимуть абсолютну неправду про них самих, про їхні тіла та навколишній світ, і це наражає їх на небезпеку”. Це може спричинити те, що вони соромитимуться свого тіла лише тому, що вони чоловіки чи жінки”, – сказала вона.

Тепер Кей Янг віддана справі захисту жіночності від трансгендерної ідеології, яка намагається просто стерти жіночність, повідомляє pch24.pl зпосиланням на LifeSiteNews.