Майбутніх лікарів тіла закликали не забувати і про душу
  • Пон, 18/02/2013 - 16:59

Нещодавно працівники підкомісії Івано-Франківської архієпархії УГКЦ «За Тверезість життя» відвідали місцевий медичний коледж. На семінар-тренінг «Плекання чесноти тверезості у юнацькому віці» чисельно прибули студенти 3-го курсу, щоб активно поспілкуватись на важливі та актуальні теми з гостями свого закладу. Розшифровуючи та пояснюючи тему семінару, в особливий спосіб було наголошено на важливості плекання чесноти поміркованості, цебто вироблення такого стилю життя та поведінки, яка б відповідала гідності людської особи.

«Вік, в якому Ви зараз перебуваєте є безцінним і тому якщо замолоду ваше життя будуватимете на правдивих та непідкупних цінностях, то можете бути впевненими в тому, що тим самим робите неоціненну інвестицію в своє майбутнє і в майбутнє нашої Церви на Батьківщини», –  в особливий спосіб наголосив голова підкомісії о. Руслан П’яста.  «Ви покликані турбуватись іншими, їхнім тілесним здоров’ям і щоб це високе покликання, дане кожному з Вас самим Творцем, Ви могли як найкраще здійснювати, Ви повинні дбати і про власні тіла, пам’ятати, що тіло – це храм Духа Святого, яке не слід поневолювати різного роду засобами психоактивної дії»,  –  наголосили працівники підкомісії.

Показ фільму «Правда про алкоголь» допоміг присутнім студентам по-новому подивитись на вживання алкоголю, який може привести до власної руїни, якщо з життя витіснити чесноту тверезості.

Інформаційна служба підкомісії «За тверезість життя» Івано-Франківської aрхієпархії УГКЦ