Мультсеріал "Юний Давид": що зробило царя людиною за серцем Божим
  • Втр, 02/01/2024 - 17:00

Нещодавно було представлено дві перші серії нового анімаційного мультсеріалу “Юний Давид”, який розповідає про шлях Давида до становлення людиною за серцем Божим

Серіал, створений компаніями Minno, Slingshot Productions, Sunrise Animation Studios та Angel Studios, вже здобув увагу глядачів своєю якісною анімацією та глибоким змістом.

Про це пише slovoproslovo.info з посиланням на christianpost.com.

Нещодавно вийшли перші дві серії мультсеріалу “Юний Давид”, що занурює глядачів у захоплюючу історію біблійного героя Давида, який виріс, щоб стати людиною за серцем Божим. Цей проект є спільною роботою Minno, Slingshot Productions, Sunrise Animation Studios та Angel Studios. Вони об’єднали свої зусилля, щоб створити цей п’ятисерійний анімаційний серіал, який стане передісторією до майбутнього повнометражного фільму “Давид” від Angel Studios, запланованого на 2025 рік.

Ерік Госс, генеральний директор та засновник Minno, висловився про актуальність цього проекту, зазначивши, що сучасні християнські сім’ї прагнуть якісного дитячого контенту. Він підкреслив, що історія про юного Давида відображає важливі життєві уроки, які передують його знаменитій битві з Голіафом.

Мультсеріал вирізняється високоякісною анімацією, порівнянною з роботами Pixar, та залучає команду професіоналів, які працювали над численними анімаційними фільмами протягом останнього десятиліття. Госс зазначив, що співпраця з Angel Studios була значущою, адже вона сприяла розвитку як “Юного Давида”, так і майбутнього фільму “Давид”.

“Юний Давид” має на меті зацікавити як дорослих, так і дітей. Госс поділився своїми враженнями від серіалу, зазначивши, що він нагадує про необхідність бути сильним, мужнім і пам’ятати про присутність Господа. Серіал також включає дві оригінальні пісні від лауреата премії Grammy Джонаса Майрина.

Наразі доступні дві серії: “Воїн”, випущена 10 листопада, та “Цар”, яка з’явилася 8 грудня. До мультсеріалу також додасться ілюстрована серія книг для юних читачів, що включатиме п’ять книг, кожна з яких відповідає окремому епізоду. Перша книга “Воїн” вже вийшла на початку грудня.

Серіал доступний на потоковому сервісі Minno Kids, а також на платформі та в додатку Angel Studios з 10 листопада.