Північна Корея: дворічного хлопчика і його батьків довічно ув’язнили за віру
  • Пон, 29/05/2023 - 14:14

Жахлива новина з Північної Кореї шокувала світ: дворічний малюк разом з родиною отримав довічний тюремний термін через володіння Біблією. Про це повідомляє slovoproslovo з посиланням на mirror.co.uk.

За останніми звітами Державного департаменту США, відбувається жорстоке переслідування за релігійні переконання в Північній Кореї. Визначений випадок розкриває злочинну незгоду на релігійну свободу, де маленький хлопчик, його батьки, а також решта родини, були відправлені до тюремного табору, де їм приречено провести решту свого життя.

На сторінках звіту вказано, що північнокорейська влада безжально переслідує громадян за їх віру. Випадки вбивств і жорстокого поводження з тими, хто зміг втекти з Північної Кореї, вказують на страшну реальність життя в цій країні.

Недавній звіт Open Doors USA (ODUSA), незалежної неприбуткової організації, підтверджує жахливу ситуацію, описуючи життя християн у Північній Кореї як небезпечне. Дітей стимулюють звітувати про будь-які прояви віри в їхніх сім’ях.

Усупереч гарантіям свободи віросповідання, записаним в конституції Північної Кореї, реальність життя в цій країні є зовсім іншою. Християни ризикують життям, перебуваючи в постійному страху перед арештом, тортурами, а навіть страченням. Усі ці факти виявляють невиправдано жорстокі умови, які переживають християни в Північній Кореї.