Протоієрея Михайла Будника визнали «Людиною року» 2015 на Вінниччині
  • Пон, 17/08/2015 - 10:19

Протоієрея Вінницького протопресвітерства, Київської архиєпархії УГКЦ, о. Михайла Будника обрали «Людиною року» Вінниччини, в номінації «Громадський діяч».

«Це була велика несподіванка для мене. Це є оцінка суто держави, як місцевої влади. В усьому я завдячую Господу Богу! Дякую Богу, що маю можливість робити добрі справи, і дякую Церкві, що маю змогу служити Богу в людях, для добра народу і Церкви. Є багато людей, які також заслуговують на цю нагороду, тому я не знаю чому саме так склалось. На все воля Божа», – розповів прес-службі Київської архиєпархії УГКЦ, протоієрей Михайло Будник.

Обирання відбувалось 11 серпня 2015 року на засіданні комісії Вінницької обласної Ради з визначення переможців обласного конкурсу, на звання «Людина року».

Як повідомляє офіційний сайт Вінницької обласної ради: «Участь у конкурсі взяли 103 особи у 24 номінаціях. Найбільше учасників було у наступних номінаціях: «Працівник охорони здоров’я», «Діяч культури та мистецтва», «Працівник освіти», «Громадський діяч», «Митець», «Працівник сільського господарства», «Сільський, селищний голова» Основними критеріями, під час визначення переможців у різних номінаціях, були: особисті заслуги і вагомі професійні здобутки в оголошених номінаціях».

Одним із важливих критеріїв, за яким визначалися переможці в окремих номінаціях, була особиста участь номінантів у зоні бойових дій на сході України. В результаті обговорення, члени комісії ухвалили рішення, відповідно до Положення про проведення обласного конкурсу на звання «Людина року», про визначення переможців у 22 номінаціях конкурсу у 2015 році.

Зі списком переможців обласного конкурсу на звання “Людина року” у 2015 році можна ознайомитись за цим посиланням.

Церемонія присвоєння звання «Людина року» Вінниччини і нагородження переможців конкурсу відбудеться на урочистому засіданні з нагоди Дня незалежності України.