“Смерть місіонерам. Вони гірші за ХАМАС”. Графіті в Єрусалимі поблизу бенедиктинського монастиря
  • Птн, 29/12/2023 - 17:11

“Християнська місія гірша за ХАМАС. Смерть місіонерам. Кожен місіонер – нацист”, – графіті такого змісту з’явилися на стіні поблизу бенедиктинського абатства в Єрусалимі. Про цей факт повідомив ігумен Нікодим Шнабель.

Отець Нікодим Шнабель вже багато місяців говорив і писав про антихристиянські інциденти, здійснювані єрусалимськими євреями. Раніше цьогоріч бенедиктинець сказав, що не минає і дня, щоб його не обплював якийсь єврей, пише pch24.pl.

Тепер абат виявив антихристиянське графіті, намальоване на стіні православного цвинтаря на Горі Сіон, розташованого безпосередньо біля абатства бенедиктинців. Напис зроблений івритом.

Хто відповідальний за графіті, невідомо – навіть якби це вдалося встановити. Отець Нікодим Шнабель припустив, що єрусалимська влада ніскільки не зацікавлена у встановленні осіб злочинців, навіть якщо саме графіте було ефективно видалено.

“Міська система відеоспостереження в Єрусалимі настільки хороша, що служби прибирання негайно прибули на місце, щоби видалити ненависне графіті. Водночас вони настільки погані, що поліція не може ідентифікувати зловмисників”, – написав він.