США: адміністрація Байдена дозволяє небезпечні абортивні таблетки, ще й без вікових обмежень
  • Птн, 14/07/2023 - 18:07

Федеральна адміністрація “доброго католика” Джо Байдена зробила ще один крок до можливо найбільшого полегшення доступу до процедур і медикаментів для вбивства ненароджених дітей. Протизаплідні таблетки, які викликають численні ускладнення, включно з викиднями, тепер зможуть придбати неповнолітні дівчата без рецепта. Про це пише pch24.pl із посиланням на LifeSiteNews.

Відповідно до рішення Вашингтонського управління з контролю за продуктами і ліками (FDA), небезпечні протизаплідні таблетки Opill виробництва ірландського концерну Perrigo тепер продаватимуться без рецепта і без вікових обмежень.

Прихильники абортів радіють таким рішенням. “Це реальна зміна в доступі до засобів контрацепції. Ми сподіваємося, що це допоможе людям подолати існуючі бар’єри”, – сказала Келлі Бланшар, президент Ibis Reproductive Health, організації, яка пропагує безкарні вбивства ненароджених дітей.

Натомість про шкідливість вживання цього препарату повідомляють навіть мейнстрімове інформаційне агентство Associated Press і ... саме FDA. “За даними FDA, поширеними побічними ефектами таблеток є кровотеча, головний біль, запаморочення, нудота і судоми. Етикетка також застерігає, що деякі ліки можуть перешкоджати ефективності Opill, включаючи ліки від судом, ВІЛ і високого кров'яного тиску”.

Як пояснює Келвін Фрайбурґер з LifeSiteNews, “контрацептиви на основі прогестину, такі як Opill і Plan B, широко рекламуються як альтернатива абортам, оскільки вони нібито запобігають вагітності, а не переривають її”, але “вони насправді мають абортивний потенціал, а те, чи запобігають вони зачаттю чи імплантації залежить від того, коли їх приймають з огляду на жіночий цикл”.

Аби обійти ці “труднощі”, FDA вирішило змінити правила класифікації цих “препаратів” так, аби їх більше не називали абортивними, а просто протизаплідними.

Ці дії є частиною ширшої стратегії індустрії абортів, яка працює пліч-о-пліч із крайньою лівою владою. Ця тактика націлена на консервативні держави, які заборонили практику вбивства ненароджених дітей. Так аборціоністи намагаються обійти закон, що захищає ненароджене життя, розраховуючи на легку доступність абортивних таблеток, які можна провозити контрабандою навіть там, де також заборонено так званий медикаментозний аборт.