США: У Каліфорнії позбавлятимуть батьківських прав, якщо батьки не погодяться на “зміну статі” дитини
  • Втр, 12/09/2023 - 08:59

У лівацькому штаті Каліфорнія правова система повністю перевернута з ніг на голову. Сенат нещодавно схвалив законопроект, відповідно до якого батьки, які виступають проти проведення парамедичних “трансгендерних” експериментів над своїми дітьми, можуть бути позбавлені батьківських прав.

Згідно з новим законом, прийнятим Демократичною Партією, батьки чи один із батьків, який не погоджується на процедури т. зв. “підтвердження статі дитини” (йдеться про каліцтво та гормональні втручання, що спричиняють серйозні ускладнення) вважатиметься... винним у насильстві над дитиною. Про це повідомляє pch24.pl.

Законопроект потрапив на стіл Ґевіна Ньюсома – одного з провідних аморальних неомарксистів у губернаторстві, тому немає сумнівів, що його підпис стоятиме під документом.

Як зазначає Олі Лондон (колишня “транссексуалка” яка нині бореться із злочинним гендерним лобі), новий “закон” використовуватиметься у суперечках між батьками, щоби присудити опіку над дитиною тому з батьків, який погоджується на “трансгендерні” експерименти.

У відповідь на цей жахливий напад на батьківські права та самих дітей була заснована організація Protect Kids California. “Якщо обоє батьків консервативні і їм не комфортно “афірмувати” свою дитину, що це означає? У цьому законі йдеться про те, що вони обоє загрожують здоров’ю, безпеці та благополуччю дитини... Чи означає це, що влада визнає, що вони обоє загрожують своїй дитині, нехтують чи навіть жорстоко поводяться зі своєю дитиною, і позбавить обох батьків опіки? І якщо немає нікого, хто міг би замінити їх і подбати про дитину, то дитина опиняється під опікою держави”, – пояснює активістка Ніколь Пірсон, мама трьох дітей.

Проти темних правил виступають Республіканці штату. Питання також прокоментував кандидат у президенти від Південної Кароліни Тім Скотт, у програмі якого є пропозиція щодо системного зміцнення батьківської влади на всіх рівнях суспільного життя. “Радикальні ліві поставили собі за мету позбавити батьків їхнього значення. Вони думають, що ваші діти належать їм. Я боротимуся, я поверну батькам владу і захищатиму наступне покоління дітей від цього абсурду”, – заявив він.

Провідний кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп також повторює, що важливою метою його президентства стане боротьба з “гендерним божевіллям”, яке поширюється в американському суспільстві.