У Львові чиновників навчали вірності ідеям ЛГБТ та фемінізму
  • Втр, 27/06/2023 - 13:59

У Львівській обласній військовій адміністрації у понеділок, 26 червня, відбулася відкрита лекція «Все починається з сексу».

Лекція позиціонувалася як сексологічна. Навіть якби це дійсно було так, подібне проведення чиновниками робочого часу виглядає сумнівно. Одначе насправді лекція була направлена на виховання держслужбовців у дусі відданості ЛГБТ-ідеології та фемінізму. Зокрема, чиновників навчали протидіяти «гомофобії» та «сексизму».

Як інформують місцеві прихильні до ЛГБТ ЗМІ, на лекцію прийшли приблизно 30 осіб. За організацію ідеологічного вишколу чиновників відповідала керівниця апарату Львівської ОВА Ірина Шурпяк.

Лектором виступила така собі Олена Дмитрієнко. Згідно з даними ЗМІ, вона поки що не має завершеної сексологічної освіти, та це не заважає їй поширювати «єдиноправильні» ідеї, прикриваючись авторитетом фахівця.

Крім чиновників, лекцію відвідала депутат Львівської міської ради від «Європейської солідарності» Оксана Маруняк, відома нападами на Церкву та підтримкою руху ЛГБТ. Вона заявила, що хоче, аби ідеологічні курси подібної спрямованості стали обов’язковими для депутатів обласної ради, натомість проти підтримки депутатами християнських цінностей необхідно боротися на юридичному рівні.

Як повідомлялося раніше, зростання активності прихильників ЛГБТ-ідеології засуджують чимало українських захисників.