В Україні стартує молитовна ініціатива “Вогняний рубіж”
  • Втр, 14/05/2024 - 22:16

Християнська служба порятунку (ХСП) в межах міжконфесійної платформи “Християни для України” (ХДУ) запрошує долучитися всіх бажаючих до молитовної  ініціативи “Вогняний рубіж”. Проєкт розпочинається 19 травня.

 

“Вже третій рік поспіль триває повномасштабне вторгнення рашистських окупантів на українську землю. Однак, саме у наступні кілька місяців нас очікують битви, які значною мірою визначать остаточний результат російсько-української війни – це стверджують численні українські та іноземні політики, генерали і військові експерти, це підтверджують командири безпосередньо з полів боїв.

 

Тому ми закликаємо християн України посилитися в духовній боротьбі і долучитися до молитовної ініціативи “Вогняний рубіж”, яка починається 19 травня і триватиме чотири місяці”, – коментує організатор “Вогняного рубежа” Андрій Оленчик.

 

Ініціатива базується на відкритті з історії зі Старого Заповіту про перетин ізраїльтянами моря по суходолу, коли вони тікали від війська фараона. До того, як розступилося перед ними море, народ Ізраїля мусив залишатися на березі, але між військом фараона і ними стояв Сам Господь вогняною стіною, не дозволяючи ворогу здолати Ізраїля.

 

Таку захисну стіну в Україні мають побудувати молитви святих, зокрема, через оголошену ініціативу “Вогняний рубіж”.

 

“Нам сьогодні, як ніколи, потрібне чудо. Бог обов’язково дарує нам його, якщо у духовному проломі за свою країну і народ стане достатня кількість праведників”, – йдеться у маніфесті “Вогняного рубежа”.

 

Ініціатива передбачає молитву у згоді за конкретно визначені напрямки, пов’язані з перебігом військових дій та подій в Україні.

 

Щоб стати частиною міжконфесіональної ініціативи, а також дізнатися подробиці, зверніться за одним із номерів:

 

0955547184 Ганна Зеленьова – для представників протестантських спільнот;

 

0967737335 Тетяна Щаслива – для представників римсько-католицьких, греко-католицьких і православних спільнот.