Вийшов друком «Молитовник на час війни»
  • Втр, 28/03/2023 - 19:05

У Львові вийшов друком «Молитовник на час війни».

Це український переклад молитовника, який під час ІІ Світової війни уклав американський Архиєпископ Фултон Шін.

Переклад та видання молитовника організувало Товариство Апостольського Життя Місія «Воїни Христа Царя». Фінансово до друку першого накладу долучились благодійники.

«Фултон Шін уклав молитовник у 1943 році, у період великої небезпеки і страждання Сполучених Штатів та всього світу. Тінь війни знову покрила наш світ, і в багатьох країнах страх охоплює душі. Нехай ці молитви, що додали святости й потіхи попередньому військовому поколінню, принесуть добро і потіху також і нам»,- зазначають видавці.

До молитовника, окрім звичних та спеціально укладених на час війни молитов, входять роздуми про підстави вірити в Бога, думки на час війни, думки для воїнів, роздуми про молитву, Євхаристію та Пресвяту Матір. 
Придбати молитовник може кожен охочий, проте для наших воїнів молитовники передають безкоштовно. Варто зазначити, що придбавши один молитовник за ціною 100 грн., особа фінансує друк ще двох примірників, які будуть безкоштовно передані військовим на фронт.

Своє благословення на видання «Молитовника на час війни» уділив Архиєпископ і Митрополит Львівський УГКЦ Ігор Возьняк. 
«Хай цей невеликий матеріал служить силою, розрадою та надихом до благання Божої помочі в часі різних небезпек», - написав владика у вступному слові до видання.

Замовити молитовники можна за посиланням: https://www.facebook.com/molytovnyk.na.chas.vijny