Владика Дмитро Григорак закликав до неперервної молитви за перемогу України
  • Суб, 03/02/2024 - 16:19

Єпископ Бучацької єпархії УГКЦ Дмитро Григорак закликав вірних і духовенство до неперервної молитви за перемогу України, збереження життя воїнів та справедливий мир.

"З огляду на жорстоку і несправедливу війну росії проти України, яка принесла численні жертви і руйнування, багато болю і сліз, підтримуючи ініціативу Тернопільсько-Зборівської митрополії УГКЦ, закликаю всіх священнослужителів та вірних Бучацької єпархії зорганізуватися на своїх парафіях для цілодобової неперервної молитви за збереження життя воїнів, за їхні родини, за перемогу України та благословенний мир", - зазначив у своєму зверненні владика Дмитро.

Як повідомляє сайт Бучацької єпархії,така молитва має тривати на парафії у визначений день, починаючи від 12:00 години дня, завершуючи о 12:00 годині наступного дня, після чого ініціативу переймає інша парафія згідно встановленого графіку.

Владика закликав усіх священнослужителів залучити кожну родину до такого молитовного чування, щоб такою молитвою, а по можливості і постом, просити Отця Небесного про благословення для нашої країни.