Владика Венедикт попросив привітати його з днем народження у незвичний спосіб
  • Срд, 03/01/2024 - 19:30

Владика Венедикт Алексійчук, зараз – єпископ Єпархії Святого Миколая УГКЦ з осідком у м. Чикаго (штат Іллінойс, США), звернувся із незвичним закликом: з нагоди своїх уродин владика збирає кошти на підтримку українців у час війни.

Збірка відбувається на ресурсі gofundme.com.

«Дорогі друзі, звертаюсь до Вас з пропозицією зробити добру справу, а саме – провести збірку, щоб і надалі ми разом могли допомагати українському народові у цей важкий час війни. У швидкому часі мені виповнюється, не мало-не багато, аж 56 років життя. Саме з нагоди ювілею пропоную кожному, хто хоче мене привітати, скласти ваші привітання на цю благородну справу, з вдячністю прийму ваші пожертви. Дякую Богові дар свого життя і за Вашу присутність у моєму житті. З пам’яттю в молитві за кожного з Вас, кого Господь послав у моє життя», – зазначив владика Венедикт.

Збір має на меті зібрати 5000 доларів, що будуть скеровані на актуальні потреби постраждалих від війни в Україні. За пів доби вдалося зібрати вже майже 1000 доларів. День народження єпископа – 16 січня, тож усі охочі можуть навіть невеликою сумою долучитися до збірки