Ювілей2025: доступний для завантаження офіційний додаток Iubilaeum25
  • Срд, 01/11/2023 - 11:59

В «App Store» для iOS та в «Play Store» для Android став доступним офіційний застосунок Дикастерії в справах євангелізації, присвячений Святому Рокові 2025, за допомогою якого можна зареєструватися для здійснення паломництв і участі в різних заходах, пов’язаних з Ювілеєм.

Від вівторка, 31 жовтня 2023 р., доступний для завантаження офіційний мобільний додаток Ювілею 2025 «Iubilaeum25». Додаток, який полегшить реєстрацію на ювілейні заходи, можна завантажити з «App Store» для iOS та з «Play Store» для Android.

Як зазначається у повідомленні Дикастерії в справах євангелізації, через додаток, доступний шістьма мовами, можна буде отримати доступ до всіх останніх новин про Ювілей, зареєструватися як паломник на Святий Рік та отримати безкоштовну «Картку паломника». Зареєструвавшись на порталі, кожен зможе також записатися на ювілейні заходи та на паломництво до Святих Дверей.

Завдяки інтуїтивно зрозумілому і простому меню, стверджується в комюніке, користувачі зможуть зберігати події, які їх цікавлять, швидше отримувати доступ до свого персонального кабінету та матимуть унікальний qr-код для проходження через Святі Двері.