До візиту Папи до Мексики лишилось... знайти 100 тис. волонтерів!
  • Втр, 19/01/2016 - 17:34

За кілька тижнів до візиту Папи Римського Франциска до Мексики, організатори шукають ще 100 000 волонтерів. Вони, насамперед, мають забезпечити нормальний рух вулицями міста, якими буде їздити Святіший Отець.

"Нам не вистачає добровольців у всіх регіонах", - сказала прес-секретар організаторів в інтерв'ю щоденній газеті "La Voz de Michoacán". Також вона зазначила, що поруч з вже зареєстрованими 100 тис. волонтерами в даний час шукають ще людей у штатах, які в ході свого візиту, що відбудеться 12-18 лютого, не відвідає Папа Франциск.

Крім того, вже діє спеціальна веб-сторінка: www.papafranciscoenmexico.org, де є багато інформації, пов'язаної з візитом Папи. 

У ці дні також Католицька Церква в Мексиці застерігає довіряти шахраям, які, нібито, збирають гроші до візиту Папи Римського. "Ви повинні бути обережні, не дамо себе ввести в оману особам, що йдуть від будинку до будинку», - сказав генеральний секретар Єпископату Мексики, єпископ-помічник архідієцезії Пуебла, Андрес Еуґеніо Ліра Ругарсіа в інтерв'ю "Azteca Noticias" 17 січня. Він нагадав, що подібні ситуації траплялись і раніше, під час візитів до Мексики Пап - святого Йоана Павла II і Бенедикта XVI. Він підкреслив, що гроші, призначені для візиту Папи, збираються виключно в храмах.