Глава УГКЦ запрошує дітей і батьків до католицької школи у Києві
  • Чтв, 20/02/2020 - 16:11

Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав анонсував прийом заявок до католицької школи в Києві, яка відкрита для всіх охочих.

«Хочу сповістити дуже добру новину для наших батьків і для наших дітей. У Києві відкривається католицька школа. Це мрія, над якою працював ще мій великий попередник Блаженніший Любомир. Нарешті цей проект розпочинає своє життя», – сказав Предстоятель у відеокоментарі щодо відкриття школи.

Спершу працюватиме початкова школа для дітей 1-4 класів.

Блаженніший Святослав запросив батьків до співпраці. «Сподіваємося, що католицька школа в Києві буде тим середовищем, де ваші діти зможуть повноцінно гармонійно розвиватися і здобувати якісну освіту світового рівня», – сказав він.

На його переконання, католицька школа – це середовище, де діти можуть не лише навчатися, але й гарно виховуватися на основах християнської моралі.

«Католицька школа – це не конфесійна школа. Вона відкрита для всіх, хто справді дбає про своїх дітей, – дбає, аби їхнє навчання, освіта гармонійно були поєднані на те, щоби діти відчували себе щасливими у середовищі, яке виховує їх гідними громадянами своєї країни і добрими християнами», – сказав Глава УГКЦ.

«Нехай Господь благословить нам це діло за молитвами праведного митрополита Андрея Шептицького», – побажав Предстоятель.

Нижче подаємо контакти, за допомогою яких можна зв'язатися із сестрами служебницями, зокрема з сестрою Христофорою Буштин, яка відповідає за організацію і початок діяльності цієї школи.

Номер телефону +380 50 355 1027, сторінка у Фейсбуку https://bit.ly/2P6RwY7.