Християнська організація «Голос мучеників» випустила книгу про переслідуваних християн
  • Пон, 30/01/2023 - 17:00

Некомерційна міжконфесійна християнська місіонерська організація «Голос мучеників» випустила книгу свідчень християн, яких переслідували за віру. Видання доступне для завантаження.

Книга має назву «Коли віра під забороною. 40 днів із переслідуваними християнами». Автор – ведучий Радіо «Голос мучеників» Тодд Неттлтон.

В анонсі книги йдеться, що Тодд понад 20 років бере інтерв’ю у сотень переслідуваних християн у різних частинах світу. Через це видання автор запрошує «зустрітися зі сміливими віруючими, чия віра надихне вас на глибшу посвяту Христу».

Пастор Ендрю Брансон, колишній в’язень за Христа у Туреччині, у своєму відгуку до книги підкреслив, що історії героїв книги «мають величезну цінність». Ці свідчення допоможуть підготуватися, якщо раптом треба бути покликаним зайняти місце в цьому довгому списку, зазначив служитель.

В християнській організації наголосили, що «текст книги адаптований з оригіналу, спочатку опублікованого “Голосом мучеників” в англомовному щомісячному бюлетені та на сайті організації».

За словами місії, «всі події, описані в книзі, є достовірними, проте деякі імена та подробиці, що ідентифікують персонажів, змінені з метою безпеки».