Євробачення: це не співочий конкурс, а ідеологічний маніфест і доказ морального занепаду Європи
  • Срд, 08/05/2024 - 14:43

Пісенний конкурс Євробачення... давно перестав бути пісенним конкурсом. Крім того, він ніколи не демонстрував високого музичного рівня, а розваги, які він мав забезпечити, завжди маскувались під т.зв. прогресивний підтекст, або ці заяви були зроблені безпосередньо.

Цього разу не було інакше, і на сцені був сатанізм, ЛГБТ-изм та всілякі інші дивацтва, що не мають нічого спільного з культурною спадщиною Європи. Але це Євробачення. Хіба що цю фразу слід розуміти буквально як європейське бачення пропагування гидоти та відсікання навіть найменших слідів зв’язків із християнським корінням, яке дає життя Європі, пише pch24.pl.

І ви можете запитати - навіщо писати про це свято потворності, чи не краще було б оминути мовчанням це видовище гріхопадіння людини? От власне, ні! Відповідно до Вікіпедії, «Євробачення» є «найпопулярнішою з найтриваліших телевізійних програм у світі, а також однією з найбільш популярних неспортивних міжнародних подій у світі. Захід щорічно дивляться приблизно 100-600 мільйонів глядачів»... Ви розумієте всю серйозність ситуації... сотні мільйонів глядачів, часто молодих людей, одурманені шкідливим контентом...

А що це за контент? Візьмемо цьогорічний приклад. Почнемо з Польщі. Вже на етапі пошуку польського кандидата стався великий сюрприз. Перший був пов’язаний з тим, що їх представлятиме Юстина Стечковська, другий сюрприз (хоча, мабуть, враховуючи, що це Євробачення, нікого не здивувало) стала пісня – наче з «Відьмака». Тому це узгоджується з відстороненням народів Європи від християнства та пропагандою язичницьких вірувань. Згодом, правда, відбулася зміна і представницею Польщі стала нікому не відома Луна, яка, правда, кілька днів тому під час презентації Євробачення розмахувала веселковим «чимось» у поєднанні з польським прапором.

Але повернімося до вівторкового змагання з переплавлення залишків Європи під ритм музики. Новини очолила колись католицька Ірландія, представники якої назавжди почали пропагувати сатанізм. Дивуватися нема чому, адже не так давно, погодившись на всенародному референдумі принести в жертву Лукавому ненароджених дітей, вони лише увічнили свій пекельний з’їзд. Ще є час для навернення. Що ж, після виступу на Євробаченні здається, що цей час ще не настав, і Ірландія обрала шлях відштовхнутись від дна. Питання в тому, чи вона вже його досягла. Сумніваюся. І ця країна ще не раз здивує нас негативно.

Те, що відбувалося на сцені, акуратно підсумував у соцмережах Крістіан Кратюк, головний редактор PCh24.pl. Він написав:

«Представлення Ірландії на Євробаченні. Спочатку був масовий відхід від віри, потім національне відступництво, підтверджене на двох референдумах (про ЛГБТ і аборти), а тепер такі дивні речі. По-перше, ми двадцять років перебуваємо в ЄС і, всупереч сподіванням польських єпископів на початку ХХІ століття, не християнізували його. По-друге, у фіналі виступлять ірландські сатаністи. По-третє, дівчина в костюмі диявола (з друзями із вживленими в голову рогами, всі танцюють на пентаграмі) розмахує веселковим прапором, очікуючи результатів голосування. Як думаєш, навіщо?"