"Молитовник на час війни". Частина 2 (МНВ 2)
  • Втр, 27/06/2023 - 10:26

Для мене як священника, який принагідно капеланить та волонтерить, "Молитовник на час війни" став дуже важливим інструментом, який дає можливість, привітавшись із військовим, після короткої чи довшої розмови, дати маленьку за форматом, але есенціяльно наповнену Доброю Новиною книжечку. Маючи її в кишені, вояк може почитати в зручний для себе час.

Найбільш масовим способом розповсюдження є, звісно, передача молитовників військовим капеланам чи волонтерам, але мені завше приємні моменти особистої, з рук в руки, передачі цих носіїв практичного Євангелія людям у військових одностроях. Тому в багажнику мого авто є ящичок, вгадайте з чим? А ще в салоні під руками є кілька примірників, і в тактичних кишенях штанів, які з чотирнадцятого року полюбив для щоденного використання за їх практичність. І звісно, що священничий підрясник також має в штатних кишенях свій примірник, аби передати в руки тих, хто боронить нас від ординської навали чужинецьких народів.

Тому в найрізноманітніших місцях, куди Бог мене провадить, я використовую нагоду поділитися цим, таким важливим, виданням.

МНВ 1 читайте тут