Молодіжна спільнота парафії Свв. Сергія і Вакха організувала благодійний обід
  • Срд, 23/12/2015 - 13:46

У неділю, 20 грудня 2015 року, молодіжна спільнота української парафії Свв. Сергія і Вакха в Римі з нагоди свята Св. Миколая організувала благодійний обід для допомоги потребуючим.

По завершенні недільної Божественної Літургії парафіяльна молодь запропонувала усім бажаючим долучитися до діла милосердя і придбати за добровільну пожертву традиційні українські страви: грибну юшку, вареники, млинці з грибами і капустою та солодощі. Також була нагода придбати браслети, зроблені руками української молоді в Римі.

Під час благодійної акції було зібрано 1500,00 євро. Усі виручені кошти будуть направлені на лікування дев’ятирічного Миколи Мазуряка, який лікується в Чернівецькій обласній онкологічній лікарні; ієр. Андрію Лемчуку, який займається опікою сиріт, інвалідів та потребуючих сімей в Бучацькій єпархії УГКЦ, та на потреби українських військових, які захищають Україну на східних її рубежах.

Додамо, що це вже другий рік поспіль молодіжна спільнота української парафії Свв. Сергія і Вакха в Римі з нагоди свята Св. Миколая проводить благодійний обід для допомоги потребуючим.