Перші магістри Теологічного Інституту св. Йосифа Більчевського
  • Срд, 28/05/2014 - 23:15

Цього року, Богословський Інститут св. Йосифа Більчевського святкує свій перший успіх, бо можемо бачити вже конктретні плоди праці яка вкладалася впродовж перших п’яти років існування цього закладу. Саме тепер, у травні,  14 осіб з 5 курсу завершили навчання в інституті, і 13 з яких отримають диплом магістра богослов’я Люблінського Католицького  Університету. Чому саме 13? Бо одна студентка, вже раніше отримала титул магістра богослов’я проте в іншому закладі, і відтак, не буде повторно захищати свій диплом.

І ось, в понеділок, 26 травня, в Католицькому Люблінському Університеті відбувся захист магістерських праць перших 8 студентів. Ще троє студентів будуть захищати диплом 17 червня цього року, і 2 – восени. Це пов’язано з тим, що різні напрямки, в яких писалися праці, вимагали також різних термінів здачі. Під час захисту магістерських праць разом зі студентами та викладачами Інституту був присутній Архієпископ Мечислав Мокшицький, котрий благословив всіх перед іспитом і також, за словами самих студентів «був великою підтримкою під час іспиту». Митрополит еодноразово відзначав необхідність існування Богословського Інституту в дієцезії і щоб миряни мали змогу здобувати якісну освіту у Львові.

Радіємо разом з новими магістрами богослов’я і бажаємо їм вірно та з любов’ю ділитися вірою та знаннями з усіма хто цього потребуватиме в їхньому житті.

Найближчим часом ми розмістимо на нашій сторінці відеорепортаж в якому директор та студенти розкажуть про перший захист дипломів.

Джерело: http://diocese-lviv.org